Slangepumper til fiskeindustrien

LSM Pumper har i mange år leveret store pumper, som LSM-100, LSM-125, LSM-150 og LSM-200 til fiskeindustrien over hele verden, mest i de Nordiske lande, som Polen, Norge, Sverige, Finland, Estland, og Island. I disse lande er der en stor fremgang i fiskeindustrien, og der bliver bygget flere og flere fabrikker.
Vi har også leveret fiskepumper til Chile, Peru, Sydafrika, New Foundland og Marokko.

LSM er leveringsdygtige til store og små projekter, vi har blandt andet samarbejdspartner som kan være behjælpelige med vandafsiler, sorteringsanlæg og pladefrysere.

Fra skib til lastbil


Vi kan blandt andet levere pumper, som bruges til at pumpe fisk fra store skibe op i store lastbiler, som skal køres langt væk, eller afleveres på en fiskefabrik.

Fra skib til fiskefabrik


I nogle tilfælde er fiskefabrikken placeret ved havnen, og her kan LSM pumpen bruges til at pumpe fisk fra skibet op til fiskefabrikken, hvor de bliver pumpet indtil et sorterings anlæg og herefter pumpet i store pladefrysere.

Pumpen kan også placeres på et skib, hvor den bruges til at losse fiskene fra skibet ind til land, så er man ikke er afhængig af det udstyr der er placeret i havnen, og fiskeren kan derfor sejle til hvilken som helst havn, da pumpen er placeret på selve båden.

I Polen pumper man blandt andet fiskene fra selve nettet, som ligger ude i havet. Her pumpes fiskene direkte ind til båden, og når de ligger til land kan pumpen bruges til at losse fiskene ind til havnen.

Klar til at finde løsningen?

Kontakt

Kom med dine udfordringer. Vi sparrer og hjælper dig videre.

Back to top